Referencer
- Magasinet Økologisk, Nr. 41, 2017-2018
https://issuu.com/okologidk/docs/__klogisk_41_sider_-_lowres/30 - DR Madmagasinet – udsendelse om kåls effekt på sundhed (MaxVeg v/Per Bendix), 15. november 2017
https://www.dr.dk/tv/se/madmagasinet-tv/-/madmagasinet-kal - Spis grønt, groft og gammeldags - Kost & ernæringsfordbundet, 15.8.2016
https://www.kost.dk/spis-groent-groft-og-gammeldags - Tv2, sundhed Den 22. juli 2016
http://livsstil.tv2.dk/sundhed/2016-07-22-bitter-kaal-kan-maaske-faa-bugt-med-folkesygdom - Bitre grønsager skal forbedre sundheden
Maja Eline Petersen, okologi.dk
https://okologi.dk/oekologi-og-erhverv/nyheder/2017/02/bitre-groensager-skal-forbedre-sundheden - Aarstidernes Podcast: noas Ark#1 – Kummefryseren
Mads Malik Fuglsang Holm, 28:04
Aarstidernes Podcast: https://soundcloud.com/aarstidernepodcast/bitter - Aarstiderne, November 2017:
http://aarstiderne.nu/blog/2017/november/27/hvorfor-skal-vi-spise-bittert-bladgroent/ - Miljø- og Fødevareministeriet, Landbrugs- og Fiskeristyrelsen, Den 31. januar 2017
http://lfst.dk/tvaergaaende/gudp/gudp-projekter/2015-gudp-projekter/flere-sunde-og-bitre-groentsager-skal-loefte-det-oekologiske-koekken/ - Økologisk Landsforening, Den 5. januar 2016
https://okologi.dk/landbrug/projekter/frugt-baer-og-groentsager/flere-sunde-og-bitre-groensager-til-foodservicesektoren-og-forbrugeren