Rødkålsbrownie

Ingredienser:
350 g rødkål
350 g sukker
250 g smør
300 g mel
4 æg
2 tsk. kardemomme
1 tsk. ingefær
2 tsk. bagepulver
80 g hasselnødder

Fremgangsmåde:
Riv eller snit rødkålet fint og stil det til side. Pisk sukker og smør sammen, tilsæt et æg af gangen og rør sammen. Tilsæt mel, krydderier, bagepulver og rødkål til dejen. Hak nødderne groft og tilsæt til dejen. Bag dejen i et ovnfast fad ved 175 grader (varmluft) i ca. 45 minutter. Lad kagen køle helt af, inden du skærer den ud i tern. Kan evt. serveres med en flødeoste-frosting.

Opskrift af: Chatrine Bodholdt & Samantha Melin Taylor, Aarstiderne
Foto: Chatrine Bodholdt & Samantha Melin Taylor, Aarstiderne